ДУА ЛИПА, РИТА ОРА, А САД ОНА: Весна де Винча: "Мисица је плаћеница албанског лобија"

Новости онлајн

28. 10. 2021. у 16:02

ВЛАСНИЦА компаније "Мис Ју" Весна де Винча истакла је да ће српска мисица Валентина Петровић на крају ипак бити враћена са такмичења, јер је у лошем психичком стању.

ДУА ЛИПА, РИТА ОРА, А САД ОНА: Весна де Винча: Мисица је плаћеница албанског лобија

Фото: Принтсцреен/ТВ Пинк

- Ја сам у јако незахвалној ситуацији, јер као председница компаније морам да одлучим. Али вероватно ћемо је ипак повући, јер је морала да буде сконцентрисанија поводом таквих питања. Плус, она је неспособна да настави такмичење, у бедаку је тешком. Добијала је претње разноразне путем телефона, на крају су јој угасили и Инстаграм. То су урадили људи из Албаније и косовски Албанци, јер јој је профил угашен након што је она поделила слику како са девојкама из Албаније и са Косова држи подигнута три прста - рекла је Весна за медије, те прокоментарисала изјаву мисице Албаније Фронтине Гаши, која је рекла да ју је Валентина молила да подигне три прста и тако се усликају - пише Блиц.

- То што је мисица из Албаније изјавила како је Валентина плакала и кукала да се сликају са три прста, након показивања двоглавог орла, уопште није истина. Јер постоји више слика у различитим ситуацијама на којима држе различите симболе, тако да све то пада у воду - рекла је Весна.

- Тако да сам код Валентине свесна да није знала шта ради, да је насамарена, али за мисице из Албаније и са Косова искрено нисам толико сигурна. Јер ово није први пут да има провокација на овако битним такмичењима, коју су јако популарна у свету и имају велику медијску покривеност. Чак сам сигурна да је у питању тај њихов лоби, за који су добро плаћене, попут Рите Оре и Дуа Липе - додаје.

Мисица Валентина Петровић први пут се званично обратила јавности тако што је снимила видео-поруку, у којој тврди да је жртва замке мисица из Албаније и са Косова.

- Овим путем желим јавно још једном да се извиним народу и држави због непромишљених поступака, где сам упала у замку. Кад смо дошли овде на такмичење, мисице са Косова и из Албаније су имале погледе ка мени који нису били пријатни. Након тога одједном се све променило, те су желеле да буду у мом друштву и да се сликају са мном, да се нон стоп дружимо. Одгајана сам као неко ко не мрзи друге вере и нације те сам њихово присуство прихватила. Иако сам имала смернице од блиских људи, пре доласка на такмичење, да се чувам и да се пазим, ипак сам се уплела у њихову игру и ту ткз. дивну енергију. Просто сам мислила да нема лоше намере и заборавила сам на шта су ме упозоравали. Сад сам сигурна да је све било намештено, јер од када сам поделила слике на којима заједно држимо три прста, оне су мене блокирале и скинут ми је профил, како не бих имала могућност да више делим те слике. Док су оне у међувремену наставиле да пласирају своје слике, које иду мени на штету, и то тако дозирано, једну по једну. Доживљавам велики пакао овде. Цело такмичење и бајка око тога сада се претворила у катастрофу и у пакао - закључила је Валентина за медије.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Како су познати блатили Србију, а од ње живе?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)