ЉИЉАНА ОДБРАНИЛА 700.000 ДИНАРА У "ПОТЕРИ": "Када сам изабрала највишу суму, колеге из тима су ме питале да ли знам шта радим"

Novosti online

28. 09. 2021. у 14:14

КВИЗ "Потера" изнедрио је нову звезду - професорку у пензији из Новог Сада Љиљану Радуловић Димитров (67), која је постала прва жена која је одбранила 700.000 динара у квизу "Потера".

ЉИЉАНА ОДБРАНИЛА 700.000 ДИНАРА У ПОТЕРИ: Када сам изабрала највишу суму, колеге из тима су ме питале да ли знам шта радим

Фото: Принтскрин РТС

Раније је испричала да је пре четири године учествовала у квизу "Слагалица", а сада и да у "Потери" није имала трему.

- У "Потери" се никада не зна, мора на срећу и логику. Било је свакојаких питања. Када сам изабрала највишу суму, док смо чекали да се појави прво питање, моје колеге из тима су ме питале да ли знам шта радим. Рекла сам да хоћу 700.000, па пуковник ил покојник - рекла је Љиљана "Куриру".

КОЛИКО ТРАЈЕ СПРЕМАЊЕ ЗА КВИЗ

Љиљана је тада објаснила и да се квиз не може спремити за 15 дана.

- То је оно што учите цели живот. Упијате информације, читате књиге, разговарате с људима и то се некако наталожи. Пуно читам, имам велику кућну библиотеку, а мој тата је био такав да сам морала да се образујем на класицима.

Учесница Потере открива и да је већ потрошила новац који је зарадила у квизу:

- Новац је већ потрошен! Уплатила сам путовање у Египат, идемо унуци наши, деда и ја. Унуци имају 4 и 6 година, па ако не буде неких проблема с пандемијом, летимо 15. октобра. Унуци су мали, нису до сада били на мору и први пут ће летети авионом!

Иначе, Љиљана је открила и да јој је хоби узгој цвећа у викендици, али и да жели да поздрави снаје које је и пријављују на квизове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)