ЛИДЕРИ ЕВРОПСКЕ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У БЕОГРАДУ: Сајам саобраћајних и железничких технологија почиње 15. септембра

Д. Б. М.

13. 09. 2021. у 13:06

ОВОГОДИШЊИ сајам South East Europe Mobility окупиће две од три најпрофитабиљније европске компаније у области саобраћајних технологија, као и водећи светски Центар за железничка истраживања и иновације из Велике Британије чији је изум једини воз на хидрогенски погон који тренутно свакодневно саобраћа на пругама једне европске земље. По квалитету учесника и броју пријављених фирми из региона југоисточне Европе и Европске уније биће то један од највећих скупова железничке индустрије у последњих 30 година у Србији.

ЛИДЕРИ ЕВРОПСКЕ ЖЕЛЕЗНИЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ У БЕОГРАДУ: Сајам саобраћајних и железничких технологија почиње 15. септембра

Фото З. Јовановић

Сајам има два дана изложбеног програма у новобеоградском Хотелу Југославија (15. и 16. септембар), док ће 17. септембра  излагачи сајма и гости из иностранства посетити највећи индустријски парк за компаније из железничке/аеро индустрије у југоисточној Европи - МИНД Парк у Лужницама код Крагујевца, где је планиран и додатни Б2Б сусрет са тамошњим производним компанијама. Додатна активност за излагаче и специјалне госте сајма биће и посета Сувој луци "Нелт" у Добановцима која представља највећи приватни интермодални терминал у Србији.

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у Влади Републике Србије је почасни покровитељ СЕЕ Мобилитy 2021. Земља златни партнер сајма је Велика Британија.

На сајму као излагачи и посетиоци учествују и друге железничке компаније и њихови добављачи из Србије, Хрватске, Аустрије, Немачке, Словеније, Пољске, Русије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Шпаније, Румуније, Мађарске, Чешке, Швајцарске...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)