НЕСТАО ЉУБОМИР ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ: Последњи пут виђен у друштву две особе, супруга страхује - дијабетичар је, нема инсулин

С.Костић

27. 08. 2021. у 17:10

РОДБИНА, пријатељи, полиција трагају за Љубомиром Трнићем (45) из Сремске Митровице, којем се у четвртак после 19 часова изгубио сваки траг.

НЕСТАО ЉУБОМИР ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ: Последњи пут виђен у друштву две особе, супруга страхује - дијабетичар је, нема инсулин

Фото: Фејсбук/Dacy Nedjic

Како каже за ''Новости'' његова супруга Јована, последњи пут су се чули у четвртак тада је био код једне продавнице у насељу Камењар у Сремској Митровици.

- После тога мобилни телефон му није доступан. Проверила сам у хитној, да ли му се можда нешто десило, нема његовог имена на пријему, ни полиција нема у евиденцији - говори потресено Јована, која највише страхује јер је Љубомир дијабетичар и код себе нема инсулин.

Како каже оно што је успела да сазна, да је Љубомир пре него што ће му се изгубити траг, био на бициклу црвене боје и у друштву једне мушке особе и женске, али да није још успела са њима да ступи у контакт, како би јој помогли за додатне информације.

Љубомир је на себи имао сиву мајицу, сиви дукс са капуљачом и тегет шортс и црне патике, висок је 1,80 метара, браон косе и браон очију. Супруга је пријавила Љубомиров нестанак и моли све који имају било које информације да се јаве полицији.

Љубомир је отац троје деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)