СРПСКИ ОЛИМПИЈЦИ ЗА МАЛОГ БОШКА: Застава са потписима наших хероја на лицитацији, а ову твитерашицу називају херојем године (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

11. 08. 2021. у 16:09

СРБИЈА се у последњих пар месеци да обезбеди новац за најскупљи лек на свету за малог Бошка Гуглету који болује од сприналне мишићне атрофије (СМА) тип 1.

СРПСКИ ОЛИМПИЈЦИ ЗА МАЛОГ БОШКА: Застава са потписима наших хероја на лицитацији, а ову твитерашицу називају херојем године (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Твитер/@faktorxy

Маленом борцу недостаје још 600.000 евра како би могао да прими лек који кошта 2,5 милиона евра, а који је једина помоћ за стање у ком се налази. Рок је кратак, а одлучност добрих људи, који желе да помогну и којих је из дана у дан све више, је све већа.

И док су синоћ грађани ишли испред Скупштине града Београда да дочекају наше храбре спортисте на чувеном балкону, једна твитерашица се тамо упутила са потпуно другачијим разлогом. Купила је заставу Републике Србије и одлучно се упутила у зграду како би прикупила аутограме спортиста који су освојили награду на Олимпијским играма у Токију. 

- Једини циљ мог вечерашњег уласка у скупштину је да ми се на застави потпише што више спортиста и да та застава биде продата на лицитацији за малог Бошка. Хвала

@оцуинијемитеско који ми је то омогућио, хвала свим ватерполостима и свим спортистима који ће је потписати! @1032на3030 - написала је Јелена, коју већ називају херојем године.

 Грешкууу у делиријуму, односно Јелена Коризма наишла је на добар пријем српских спортиста и тако прикупила аутограме златних ватерполиста, Милице Мандић, баскеташа, одбојкашица, а како је сама навела, од треме се ни не сећа ко је све потписао:

- Ватерполисти, одбојкашице, Милица Мандић, Датунашвили, баскеташи, искрено не сећам се од треме ни ко је све потписао… од сутра ће бити на лицитацији и надам се да ће бити продата за што више новца - написала је синоћ ова девојка чији су твит испратили бројни коментари.

Застава је већ на лицитацији, и позивамо оне који имају могућност да лицитирају и да од ње купе заставу. Сав приход иде за малог Бошка коме време заиста измиче. Како кажу његови родитељи, већ 50 дана је у болници, сада је и на респиратору и он има само нас да му помогнемо. Уколико сте у могућности да лицитирате, то можете учинити КЛИКОМ ОВДЕ.

Уколико желите да момогнете малом Бошку ево начина како то да урадите:

СМС поруке преко Фондације "Буди хуман" 1032 на број 3030

Динарски рачун 160-6000001037970-33

Девизни рачун 16060000103802950 ИБАН:РС35160600000103802950 СWИФТ/БИЦ:ДБДБРСБГ

Фото: Архива

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)