НАЈВИШЕ СЕ ЧЕКА НА МЕРДАРУ: И даље гужве - Чека се и до два сата

Д. З.

05. 08. 2021. у 12:50

ПОСЛЕДЊИХ дана не јењавају гужве на административним прелазима између централне Србије и Косова и Метохије а и данас као и протеклих дана највећа гужва је на административном прелазу Мердаре.

НАЈВИШЕ СЕ ЧЕКА НА МЕРДАРУ: И даље гужве - Чека се и до два сата

Фото: Д. З.

Наиме, на овом прелазу за излазак са Космета чека се и до два сата док се за улазак из правца централне Србије чека око сат и по времена. Нешто повољнија ситуација је на прелазу Мучибабе у косовском поморављу где се за улазак на Космет чека двадесетак минута а на излазак од 40 до 50 минута.

Иако је протеклих дана знатно мања гужва била на прелазу Јариње који је најближа веза између централне Србије и севера Космета за излазак преко овог административног прелаза чека се и до сат времена док је за улазак данас ситуација нешто боља и чека се у просеку мање од пола сата.

Једино за сада нема већих задржавања односно чекања на административном прелазу Брњак недалеко од Зубиног Потока. Иначе, гужве на административним прелазима између централне Србије и Космета формирају се због одмора које гастарбајтери из западноевропских земаља углавном проводе на Косову.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)