ВУЛИН: Коридор 10 безбедан за све возаче

В.Н.

11. 07. 2021. у 07:13

ТОКОМ предстојеће туристичке сезоне, све до 15. септембра, на Коридору 10 биће појачан број патрола и припадника МУП, 24 часа дневно.

ВУЛИН: Коридор 10 безбедан за све возаче

Фото МУП

Према речима министра унутрашњих послова Александра Вулина, који је јуче са директором полиције Владимиром Ребићем обишао Командно-оперативни центар (на слици), Србија је безбедна земља и таква мора бити за сваког посетиоца, туристу и оног ко користи Коридор 10. Министар Вулин је истакао да је од 30. маја, откако траје појачан надзор, до данас кроз нашу земљу прошло близу два милиона туриста, као и да су се у том периоду догодила само четири кривична дела на Коридору 10, која су успут и расветљена.

- Захваљујући појачаном ангажовању полиције, Коридор 10 ће бити беспрекорно безбедан на нашем простору и сви који пролазе кроз Србију моћи ће да буду сигурни да су сачувани, да се закон на сваком делу наше територије безусловно поштује - рекао је Вулин.

- Све оне приче да је Србија небезбедна земља, да је треба избегавати на овај начин се показују као злонамерне и као лажне. Дођите слободно, ви и ваша имовина ће бити чувани, биће сачувани, МУП ће, докле год траје туристичка сезона, појачаним ангажовањем на сваком већем одморишту и на свакој бензинској пумпи дуж Коридора 10 и уз наравно учешће већег броја саобраћајних патрола, гарантовати да ћете бити безбедни, сигурни и ви и ваша имовина. Србија је безбедна земља!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)