МИНИСТАР ВУЛИН: Полицији на првом месту мора бити безбедност појединца и његове породице

Novosti online

01. 07. 2021. у 13:38

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин одржао је данас састанак са начелницима организационих јединица у Министарству и начелницима полицијских управа на коме су разматране даље мере и активности усмерене на борбу против организованог криминала, криминалних група и уличног криминала.

МИНИСТАР ВУЛИН: Полицији на првом месту мора бити безбедност појединца и његове породице

Фото: Министарство

Министар Вулин је похвалио резултате које су остварили припадници Одељења за борбу против корупције и истакао да очекује наставак снажне борбе у обрачуну са наркодилерима и финансијским криминалом.

Министар је начелницима полицијских управа поручио да неће толерисати сарадњу и контакте полицијских службеника са лицима из криминогених средина и да су му они лично одговорни да се такво понашање санкционише и не дозволи.

Нагласио је да треба појачати рад на борби против уличног криминала, којим су у највећој мери погођени грађани и да очекује да се он сведе на минимум.

- Полицијски службеници поверени посао обављају у служби грађана и увек им на првом месту мора бити безбедност појединца, његове породице, части и достојанства, јер полиција због тога и постоји - поручио је министар Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)