СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ: Меридиан добио највишу оцену од Светске федерације привредних комора

ПРОМО

27. 05. 2021. у 12:00

НАЈВЕЋИ бренд овог дела Европе када је реч о индустрији забаве, које већ годину и по дана у 30 земаља света организује акције помоћи здравственим системима, угроженим појединцима, установама културе и младим талентима, успешно је окончао процес провере за доделу пословног сертификата Еxцеллент СМЕ.

СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ: Меридиан добио највишу оцену од Светске федерације привредних комора

Фото :Промо

Еxцеллент СМЕ је највиши европски стандард пословања који додељује Светска федерација привредних комора (ИЦЦ-WЦФ), чиме је Меридиан и званично сврстан међу 900 најугледнијих компанија ЕУ.

Меридиан је добио највише оцене по свих шест критеријума за доделу сертификата Еxцеллент СМЕ, који су одређени директивама ЕУ о стандардима пословања – одржив пословни модел, финансијска транспарентност, највиши кредитни рејтинг, однос према запосленима, очување животне средине и брига о локалним заједницама.

Појам одговорности према заједници добио је своје пуно значење од избијања пандемије, а Меридиан је већ годину и по дана, кампањом донација која није стала нити једног дана, постао највећи хуманитарац у овом делу Европе.

Меридиан до сада донирао 2 милиона евра

Фото :Промо

Подршка здравственим системима у виду медицинске опреме и лежајева, учешће у пројектима СЗО и УНИЦЕФ за помоћ свим корона жариштима широм света, прикупљање средстава за лечење малишана од опасних и ретких болести, донације установама социјалне заштите, културе и малим спортским колективима, стипендирање средњошколаца и студената... само је део лепезе друштвено одговорног пословања компаније Меридиан, током ког је у преко 150 градова света до сада донирано више од 2 милиона евра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)