ГРК ЈЕ ИЗБЕГАО ВЕЋУ ШТЕТУ: Циципас има доста проблема у игри!

М.М.

02. 06. 2023. у 09:45

СТЕФАНОС Циципас и Дијего Шварцман одмериће снаге у трећем колу Отвореног првенства Француске

ГРК ЈЕ ИЗБЕГАО ВЕЋУ ШТЕТУ: Циципас има доста проблема у игри!

Танјуг/АП

Грчки тенисер је у првом колу имао доста проблема, савладао је Јиржија Веселог у четири сета, међутим, навијачи су били доста забринути.

Игра није била на потребном нивоу, доста је грешио и мало је фалило да противник то искористи и нанесе већу штету.

<

Касније у другој рунди Атињанин је на терену изгледао доста боље, успео је да победи Карбаљеса Баену максималним резултатом.

Са друге стране Аргентинац је након велике битке елиминисао Запату Мираљеша, а затим и Нуна Борхеса.

Стефанос и Дијего су до сада два пута играли на шљаци и грчки тенисер је славио у оба наврата.

Наша процена је да ће се у првом сету играти понуђени број гемова.

НАШ ТИП: 7-9 (квота 1,88)

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

КАД БРАЋА РЕАГУЈУ: Ево шта су навијачи Олимпијакоса урадили када су чули за трагична убиства Срба на Косову и Метохији (ФОТО/ВИДЕО)

КАД БРАЋА РЕАГУЈУ: Ево шта су навијачи Олимпијакоса урадили када су чули за трагична убиства Срба на Косову и Метохији (ФОТО/ВИДЕО)

После трагичних догађаја у јужној српској покрајини, а тројица Срба убијана су на Косову и Метохији овог викенда, не само да је у нашој земљи проглашен Дан жалост, већ је реакције било и у Грчкој.

27. 09. 2023. у 20:21

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

"ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ 'ХЕЈ СЛОВЕНИ', ОНИ СУ..." Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

ПРЕДРАГ Мијатовић је један од најбољих фудбалера који су носили дрес наше репрезентације, а то "наше" се мењало - од СФРЈ, преко СР Југославије, до Србије и Црне Горе. А управо он је данас занимљив хрватској јавности јер је појаснио зашто су тамошњи "ватрени", после распада некадашње "велике државе јужних словена" били успешнији од Срба (и Црногораца) у фудбалу.

27. 09. 2023. у 19:57

Коментари (0)

МАША ОТКРИЛА СВЕ! Шарапова о томе како је отишла на вечеру са Новаком Ђоковићем