МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Играће се мајсторица!

ТИП редакција

28. 05. 2023. у 12:00

НАШ читалац из Новог Сада, прогнозира полуфинале Адмирал бет Аба лиге.

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Играће се мајсторица!

Ilustracija

Недеља:

19.30 ПАРТИЗАН – ЦЕД. ОЛИМПИЈА 1

<

Партизан је темпирао форму, тако да у полуфиналу буде на потребном нивоу, имајући у виду квалитет противника. Убедљива победа над Студентским је најава подизања форме након емотивног пражњења и пораза од Реала у плеј-офу Евролиге. Олимпија не лежи традиционално Партизану и очекујем да пружи добар отпор у Београду.

Уторак:

18.00 ЦЕД. ОЛИМПИЈА - ПАРТИЗАН 1

Моје мишљење да ће у другом мечу победити Олимпија пред пуним трибинама у Стожицама и изборити мајсторицу пред величанственим амбијентом у Арени. Очекујем победу Олимпије са кошем разлике. 

 

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИ СЛАВЕ: Лукавство је на крају упалило - УЕФА их је вратила у своја такмичења! Не све, али - повратак Русије је почео

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету, збивања из тих држава се прате из минута у минут, уживо, али постоје и пратећи догађаји до којих су довела војна дејства, а који привлаче огромну пажњу светске јавности. Спорт је један од сегмената живота на које је рат такође утицао, а фудбал, као најпопуларнија спортска дисциплина, посебно је занимиљив ових дана, због руске ситуације у њему.

26. 09. 2023. у 17:36

Коментари (0)

НЕДАВНО СЕ КРСТИО, А САД... Оженио се Роналдо -  и то ким! (ФОТО)