"ЖУТИ КАНАРИНЦИ" ВЕРУЈУ У ЧУДА: Пратиће се резултат из Анкаре

В.Д.

30. 05. 2023. у 10:27

ВЕЧЕРАС од 19 часова Фенербахче ће угостити екипу Анталијаспора

ЖУТИ КАНАРИНЦИ ВЕРУЈУ У ЧУДА: Пратиће се резултат из Анкаре

Профимедиа

Фенербахче игра добро ове сезоне и налази се на другом месту са 74 освојена бода, што је за пет мање од лидера Галатасараја. 

Изабраници Жоржа Жезуса и даље нису одустали од титуле шампиона, али да би подигли трофеј, потребно је да се догоди чудо. До краја првенства су остала три кола, али уколико данас Галатасарај тријумфује против Анкарагуџуа у турској престоници, званично ће освојити титулу првака и све наде навијача Фенера ће пасти у воду. 

<

Уколико "жути канаринци" данас славе а Галатасарај изгуби, питање шампиона ће се решавати у следећем колу у дербију између ова два истанбулска великана с обзиром на то да мечеве последњег кола неће одиграти већ ће им бодови аутоматски бити додељени јер су им ривали екипе Хатајспора и Газијантепа које су због катастрофалних земљотреса иступили из лиге.

Анталијаспор се налази на 13. позицији са 38 бодова, а пошто ће јој бодови у следећем колу бити додељени на "зеленом столу" јер је ривал екипа Хатајспора, обезбедиће опстанак у лиги без обзира на резултате у наредна два меча која ће одиграти, тако да растерећено долазе у град на Босфору.

Фенербахче је у првом делу сезоне славио са 2:1, а и данас очекујемо победу истог тима с обзиром на то да само тријумф уз кикс Галатасараја оставља наду за шампионском титулом.

НАШ ТИП: 1 (квота 1,40)

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

Коментари (0)

УБИЈЕН АНТОН ИГОШИН: Репрезентативац погинуо у Украјини