ТИП О МЕЧЕВИМА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ ИРСКЕ: Све пуца у Шамроку

Ж. У.

09. 06. 2023. у 12:57

Петак је резервисан за Ирце

ТИП О МЕЧЕВИМА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ ИРСКЕ: Све пуца у Шамроку

Профимедиа

Ирска 1

Петак:

<

20.45 Корк - Дандалк    3+

20.45 ДЕРИ - БОХЕМИЈАНС  1

20.45 Дрогеда - Ст. Патрик  2

20.45 Шелбурн – Слајго   ГГ

21.00 ШАМРОК – УЦ ДАБЛИН     4+

Дери је био добар у поразу од Сент Патрика (1:4). Успео је већи део меча да контролише, али није имао среће да први оствари предност. На свом терену против Бохемијанса очекујемо да се охрабри, и за њега много важније, буде знатно прецизнији.

Фудбалери Шамрока редовно освајају бодове када за ривала имају УЦ Даблин. Извесно је да ће данас, то на шта су своје навијаче навикли и да им приреде, али, очекујемо у знатно уверљивијем облику.

Гости још нису створили генерацију која би домаћину рекла "доста". Најчешће су међусобне дуеле од Шамрока губили резултатима са два или три гола. Међутим, на последњем, са терена Дандалка испраћени су са четири комада. Верујемо да би нови потоп могао да их сачека у окршају са лидером. 

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ПА, ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ... Јусуф Нуркић прославио прелазак у нови клуб провоцирањем Јокића

ПА, ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ... Јусуф Нуркић прославио прелазак у нови клуб провоцирањем Јокића

Док Никола Јокић и Денвер нагетси чекају званични почетак припрема за нову НБА сезону, најјача лига на свету је напрасно постала - веома занимљива. А како и не би, када је један од њених најбољих играча, Демијан Лилард, прешао у нови клуб, а притом све "зачинио" својим понашањем бивши Јокићев саиграч Јусуф Нуркић.

28. 09. 2023. у 19:06

БРУКА: УЕФА вратила Русију у такмичења, али...

БРУКА: УЕФА вратила Русију у такмичења, али...

РУСИЈА и Украјина су и данас извори најважнијих вести на свету. Све везано за њих се прати из минута у минут, уживо, и то не једино сам рат у Украјини, већ и сви пратећи догађаји. Спорт свакако спада у оне сфере живота које "погађа" овај сукоб и најновија дешавања у њему изазивају велику пажњу јавности. А за све је "крива" последња одлулка УЕФА.

28. 09. 2023. у 16:16

Коментари (0)

ПРЕЉУБА, ЈАВНО ПОНИЖЕЊЕ И ИЗДАЈА: Како је пукао брак Маријане и Лотара Матеуса?