ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР У ВРШЦУ: Улагање у инфраструктуру предуслов за развој спорта

Ј. Ј. БАЉАК

14. 05. 2021. у 21:59

ПОКРАЈИНСКИ секретар за спорт и омладину Дане Баста одржао је у Вршцу радни састанак са представницима тог града и суседних општина Бела Црква, Алибунар и Пландиште, на ком је говорио о унапређењу спорта у Војводини.

ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР У ВРШЦУ: Улагање у инфраструктуру предуслов за развој спорта

Фото: Ј. Ј. Баљак

Том приликом Баста је истакао да Вршац у том домену већ заузима значајно место, јер годинама важи за изванредног домаћина у свим спортовима.

-Ови састанци служе да са људима на локалном нивоу причамо о неким мање популарним темама, о правилницима, инспекцијској контроли, која прати спорт и коју морамо да испоштујемо... Такође, веома нам је важна база за спорт, а Вршац је један од градова који доста улаже у спортску инфраструктуру и са нама има изузетно добру сарадњу – рекао је Баста.

Марко Рашић, члан Градског већа за спорт и омладину, подсетио је да је Град Вршац само у последње четири године изградио најсавременији олимпијски базен у земљи (први у граду), да је уложио значајна средства у унапређење енергетске ефикасности Центра „Миленијум“... Посебно су, додаје, поноси на велики број новоизграђених и потпуно реконструисаних спортских терена у граду и по селима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)