ЗАДРЖАНА ЧЕТИРИ ВОЗАЧА ЗБОГ АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу за дан откривено и санкционисано чак 770 прекршаја у саобраћају

Љ.П.

30. 04. 2021. у 13:22

ПОЛИЦИЈСКА управа у Новом Саду је, 28. априла, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 770 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

ЗАДРЖАНА ЧЕТИРИ ВОЗАЧА ЗБОГ АЛКОХОЛА: У Јужнобачком округу за дан откривено и санкционисано чак 770 прекршаја у саобраћају

Фото: МУП

На овом подручју, из саобраћаја је искључено 11 возача и пет возила, а задржана су четири возача, због вожње под дејством алкохола. Они ће, уз прекршајну пријаву, бити приведени надлежном прекршајном судији.

У протекла 24 сата, на подручју Јужнобачког округа, догодило се 9 саобраћајних незгода, у којима су четири особе лакше повређене.

У том интервалу, на подручју Града Новог Сада, догодило се 5 саобраћајних незгода, у којима није било повређених лица.

Полицијска управа у Новом Саду је, 28. априла, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 770 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

На овом подручју, из саобраћаја је искључено 11 возача и 5 возила, а задржана су четири возача, због вожње под дејством алкохола.

Они ће, уз прекршајну пријаву, бити приведени надлежном прекршајном судији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)