МОЛИМ ВАС ДА ИЗДРЖИТЕ, А МИ ЋЕМО БИТИ УЗ ВАС! Петар Петковић, директор Кацеларије за КиМ у Новом Брду обележио празник Врбицу

Д. З.

24. 04. 2021. у 21:42

ДОШАО сам овде да вам пренесем поздраве председика Александра Вучића и да Вам кажем да држава Србија мисли на вас.

МОЛИМ ВАС ДА ИЗДРЖИТЕ, А МИ ЋЕМО БИТИ УЗ ВАС! Петар Петковић, директор Кацеларије за КиМ у Новом Брду обележио празник Врбицу

Фото: Д. Зечевић

Да Вас молимо да останете овде и да Вас позовемо на присебност а ми ћемо са наше стране урадити све што је потребно да вам помогнемо.

Ово је данас поподне у селу Бостане у општини Ново брдо поручио Петар Петковић директор Канцеларије за Косово и Метохију који је у цркви Успења пресвете Богородице са мештанима присуствовао обележавању празника Врбице. Петковића је у цркви поред свештеника Стеве Митрића дочекао велики број мештана и деце која су плела венчиће од врбиних прутића а која су добила поклоне у виду слаткиша од директора Канцеларије за КиМ.

Фото: Д. Зечевић

-Замерају ми данас из Приштине што се данас читав дан обраћам народу на КиМ али ја то једино и умем и знам .То је моја дужност и обавеза, и овде смо се окупили и због тога што се овде окупљамо и вековима па неће бити и другачије ни сада, него да се и данас тако окупимо и позовемо на мир и слогу , да Вас позовемо а присебност а да би вама живот био бољи и квалитетнији ваша држава Србија ће учинити све што је у њеној могућости-рекао је обраћајући се окупљеним мештанима Новог Брда, директор Петковић у чију су част испред цркве приредили културо забавни програм.

Фото: Д. Зечевић

-Захвални смо директору Канцеларије за Косово и Метохију Петру Петковићу који је дошао да нас посети и да нам каже да наш живот овде није узалудан, да је он за нас хришћане један изазов да будемо још бољи-рекао је отац Стево Митрић уз речи захвалности директору Канцлеарије за Косово и Метохију.Подсетивши да се Срби на Косову и Метохији налазе у стању неизвесности али и трпељивости , отац Митрић је казао да ће све недаће и у будућем периоду лакше поднети ако знају да је њихова држава уз њих да их бодри и помаже им у томе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)