ПАКЕТИЋИ ЉУБАВИ И ПОДРШКЕ: Уочи Врбице Епархија бачка обрадовала малишане у дечјој болници

Ј. Симић

21. 04. 2021. у 16:28

С БЛАГОСЛОВОМ Његовог преосвештенства Епископа бачког др Иринеја Буловића, данас шесте недеље Васкршњег поста а у сусрет празнику Лазарева субота ( Врбица), Добротворна установа „Владика Платон Атанцковић“ даривала је децу која се лече и опорављају на Одељењима за рехабилитацију и пулмологију, општу и адолесцентну педијатрију Дечје болнице у Новом Саду.

ПАКЕТИЋИ ЉУБАВИ И ПОДРШКЕ: Уочи Врбице Епархија бачка обрадовала малишане у дечјој болници

Фото: Епархија бачка

Малишани су добили пакетиће како би предстојећи празник Врбицу дочекали радосније с обзиром на то да нису у могућности да дођу са својом породицом у парохијски храм.

У циљу спровођења мера заштите због коронавируса, пакетиће су испред Ургентног пријема примили директор Института, доц др Јелена Антић, заменик Управника Клинике за педијатрију професор др Слободан Спасојевић, пи-ар Института др Андреја Ђуретић, главна сестра Института Бориславка Драгишић, главна сестра Клинике за педијатрију Биљана Миловановић Угрица и главни санитарни техничар Института Јасмина Цвтковић.

Фото: Епархија бачка

Дарове љубави и подршке оболелој деци су испред Добротворне установе уручили протојереј Бранислав Мркић, настојатељ капеле Светог Апостола Луке при Клиничком центру Војводине и јереј Лазар Мајсторовић, управник Установе. Они су захвалили управи Дечје болнице и свим запосленима за љубав коју пружају деци на путу њиховог оздрављења.

Фото: Епархија бачка

Директор Института, доц др Јелена Антић је Добротворној установи Епархије уручила Захвалницу за гест љубави и бриге Цркве према оболелој деци која се лече и бораве у овој здравственој установи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)