АКЦИЈА СОМБОРСКЕ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Санкционисано 28 возача због некоришћења сигурносног појаса

Ј. Бекић

07. 04. 2021. у 19:50

ПОЛИЦИЈА је у једнодневној локалној акцији појачане контроле саобраћаја, од 10 до 18 часова, на путу Сомбор - Кула, преконтролисала 166 возача, од којих је 60 санкционисано због непоштовања саобраћајних прописа.

АКЦИЈА СОМБОРСКЕ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Санкционисано 28 возача због некоришћења сигурносног појаса

Фото: МУП

Из саобраћаја је искључено шест возача, четворица који су возилом управљали под дејством алкохола, један који је возио без положеног возачког испита и један који је управљао са пробном возачком дозволом, возилом веће снаге од дозвољене.

Како наводе у ПУ Сомбор,највише возача, њих 28, санкционисано је због некоришћења сигурносног појаса, док је за прекршај прекорачења дозвољене брзине кретања возилом кажњено 12 возача.

Из сомборске Полицијске управе апелују на возаче да буду одговорни према себи и другима, да поштују ограничење брзине, да не управљају возилом под дејством алкохола и користе сигурносни појас на начин на који је то предвидео произвођач возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Spid

07.04.2021. 22:32

U tem Somboru.... vozaci jure 30km/h. Mora da je ogranicenje 25km/h prosto neverovatno koliko se popicika trudi da naplati saobracajne kazne, al zato lokalni krimosi mogu da kradu, otimaju kad god samo opusteno