НАСТАВА ОПЕТ ОНЛАЈН: Шесторо студената Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву позитивно на корону

Г.Ћ.

29. 03. 2021. у 11:16

У СКЛАДУ са епидемиолошком ситуацијом на територији Краљева, настава на овдашњем Факултету за машинство и грађевинарство поново ће се привремено одвијати онлајн.

НАСТАВА ОПЕТ ОНЛАЈН: Шесторо студената Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву позитивно на корону

Фото: МФКВ

- Имамо шестотро студената позитивних на ковид-19 са благом клиничком сликом. Одлучили смо да пређемо на онлајн наставу, осим за групе четврте и пете године машинства које имају мање од десет студената. Ту се настава одвија у великим кабинетима за 50 и више места, тако да се без проблема одржава дистанца – каже др Миле Савковић, декан овог факултета.

Прелазак на онлајн наставу није у већој мери пореметио рад ове установе с обзиром да је испитни рок завршен, а у студентском дому тренутно борави само неколико студената углавном завршних година. Према речима др Савковића, епидемиолошка ситуација се свакодневно прати и евентуалне нове промене у организовњу наставе биће у складу са препорукама Кризног штаба и надлежних институција.

- Чим то ситуација буде дозволила ми ћемо се вратити нормалном, уобичајеном режиму наставе – поручио је декан Факултета за машинство и грађевинарство у Краљеву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)