У КОВИД БОЛНИЦИ 22 ПАЦИЈЕНТА: Од почетка епидемије у Рудничко-таковском крају званично укупно заражено 1.688, преминуло 90 људи

М. Б.

19. 02. 2021. у 14:09

У КОВИД БОЛНИЦИ 22 ПАЦИЈЕНТА: Од почетка епидемије у Рудничко-таковском крају званично укупно заражено 1.688, преминуло 90 људи

Фото М. Б.

СРЕЋОМ, уз најискреније поштовање медицинским радницима, у Рудничко-таковском крају, током протеклих 24 часа, нема преминулих особа од последица ковида-19.

Број особа, које се од те заразе, или сумње на њу, лече на Ковид-одељењима Опште болнице у Горњем Милановцу, тренутно је 22.

- Према пресеку од јутрос у осам сати, на Ковид одељењима Опште болнице, од тренутно лечених 22 пацијента, на Грудном одељењу смештено је осам, на Интерном седам и седам на Неурологији. Током протекла 24 часа, четворо пацијената из наше болнице отпуштено је кући, једног пацијента превезли смо на лечење у Ковид амбуланту у Батајници – потврђује данас др Предраг Шутић, в. д. директора милановачке Опште болнице.

Пандемију ковид-19 у Рудничко-таковском крају, извештајно пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту прошле године до смиривања у мају, укупно је оболело 60 лица, од којих су петоро преминули, сви остали су, према званичним подацима, излечени. У другој, од половине јуна до сада, заражено је укупно 1.628 лица, уз нажалост 85 смртних жртава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)