ВАКЦИНА ЧУВА ЖИВОТ: Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић на пункту за имунизацију против короне

Б. ПУЗОВИЋ

23. 01. 2021. у 12:12

ВАКЦИНА ЧУВА ЖИВОТ: Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић на пункту за имунизацију против короне

Фото: Б. Пузовић

Позивам грађане Ваљева да се пријаве за вакцинацију, али и да наставе да спроводе све превентивне мере, јер је потребно да вакцине почну да делују и да већина становништва буде заштићена и безбедна, каже градоначелник Лазар Гојковић.

- Цео свет се удружио да пронађе вакцине које ће помоћи да се ова болест заустави и поносан сам што се наша земља, захваљујући напорима председника Александра Вучића и Владе Србије коју предводи Ана Брнабић, сврстала у ред држава које су међу првима почеле са вакцинацијом својих грађана. Охрабрен сам што је вакцинација у Ваљеву почела и што су Ваљевци свесни важности да приме вакцину - додао је Гојковић.

Гојковић је значај вакцинације истакао приликом обиласка грађана и здравствених радника у хотелу “Гранд”, где се обавља вакцинација против вируса корона.

Изразио је захвалност здравственим радницима, који су након скоро годину дана рада у претешким условима, додатно ангажовани на организацији вакцинације и обавештавању Ваљеваца о имунизацији. Иначе, сада се вакцинишу старији од 65 година, а након тога ће почети и вакцинација просветних радника, припадника МУП и Војске Србије, представника медија и осталих категорија становништва.

- Апелујем на грађане да не подлежу непровереним информацијама и теоријама завере – поручио је градоначелник Ваљева.

- Стручност светских и наших здравствених институција гарантују да ћемо примити најбезбедније и најквалитетније вакције, које за циљ имају да нам сачувају животе и здравље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)