НАКОН СВЕГА НЕКОЛИКО САТИ: У Пријепољу укинута ванредна ситуација проглашена због напада паса луталица

А.Р.

22. 01. 2021. у 23:54

НАКОН СВЕГА НЕКОЛИКО САТИ: У Пријепољу укинута ванредна ситуација проглашена због напада паса луталица

Фото: А.Р.

ВАНРЕДНА ситуација у општини Пријепоље која је проглашена у петак око 13 часова, због учесталих напада паса луталица на грађане, укинута је истог дана свега неколико сати након њеног увођења.

У штуром обавештењу на званичној фејсбук страници Општине Пријепоље наведено је да је Општински Штаб за ванредне ситуације на ванредној седници донео одлуку о укидању ванредне ситуације на територији општине Пријепоље услед напада агресивних паса луталица.

Такође, стоји и да се председник општине Пријепоље обратио захтевом Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде и Министарству унутрашњих послова - Сектору за ванредне ситуације са молбом за решавање овог проблема.

Очигледно је да постоји добра воља код челника локалне власти да се почне са решавањем нагомиланих проблема у општини Пријепоље, међутим овако исхитрене одлуке, које трају од ручка до вечере, грађани на друштвеним мрежама коментаришу са подсмехом доводећи у питање знање и однос носилаца власти према функцији коју обављају.

Иначе, у Пријепољу су за мање од два месеца, проглашене три ванредне ситуације. Прве две, због епидемије корона вируса и обилних снежних падавина су и даље на снази, а трећа ванредна ситуација проглашена због учесталих уједа паса луталица укинута је свега неколико сати након доношења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)