ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ, ХОСПИТАЛИЗОВАНО 29: Од почетка епидемије у Рудничко-таковском крају укупно заражено 1.411 - преминуло 81

М. Б.

22. 01. 2021. у 13:31

ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ, ХОСПИТАЛИЗОВАНО 29: Од почетка епидемије у Рудничко-таковском крају укупно заражено 1.411 - преминуло 81

Фото: М. Бошњак

ПРЕМА последњем званичном извештају, током минула 24 сата, нажалост је преминуо још један пацијент у Рудничко-таковском крају, годишта 1938. потврђено позитиван на ковид-19.

У Општој болници у Горњем Милановцу, тренуно је хоспитализовано 29 пацијената, потврђених или сумњивих на ту опаку заразу.

- На три одељења, према пресеку јутрос у осам сати, укупно је хоспитализовано 29 пацијената:  деветоро на Грудном, 12 на Интерном и осморо на Неурологији. У минула 24 сата, двоје пацијената смо отпустили кући, осморо примили на болничко лечење, једног пацијента смо превезли на лечење у Клинички центар у Крагујевцу – потврдио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

До овог извештавања, нема званичног извештаја о броју особа новозаражених ковидом-19 у овом крају током минулих 24 сата.  Укупан  број лица, заражених корона вирусом, у такозваном „трећем пику“ епидемије и јуче је званично износио 1.351.

Статистику епидемије Ковид-19 у овом крају, извештајно пратимо у две етапе. У првој, од њеног почетка у марту до смиривања у мају, укупно је оболело 60 лица, од којих су петоро преминули, сви остали су излечени. У другој, од половине јуна до сада, заражено је  укупно 1.351 лица, уз нажалост 76 жртава.        

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)