НОВИ ПОДАЦИ: Девет ковид случајева у општини Неготин, без новооболелих у Кладову

С.М.Ј.

18. 01. 2021. у 17:58

НОВИ ПОДАЦИ: Девет ковид случајева у општини Неготин, без новооболелих у Кладову

Фото: С.М.Ј.

У последња 72 сата на територији општине Неготин забележено је девет нових ковид-19 случајева. Од 82 узорака позитиван резултат забележен је код две жене од 24 и од 68 година, као и код девет особа мушког пола, од којих најмлађи има 17, а остали од 30 до 69 година.

У ковид амбуланти је у том периоду прегледано укупно 77 особа, од којих се лекарима први пут јавило њих 23, а остали су дошли на контролни преглед. Према подацима Здравственог центра Неготин на ковид одељењима су укупно збринута 22 пацијента, а број активних ковид случајева у општини је 275.

У Кладову, међутим, током викенда није потврђен ни један нови случај инфекције вирусом корона. Број активно позивитних на ковид у овој општини је 55. Од укупног броја тренутно инфицираних њих 28, наводе у Здравственом центру Кладово, хоспитализовано је у терцијарним установама.

У Кладову је, иначе, од почетка епидемије вируса корона у Србији, забележено 1.322 случаја ковида. Од инфекције се опоравило њих 1.220 , али је битку са последицама вируса, нажалост, изгубило 47 особа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)