НАГРАЂЕНИ САРАДНИЦИ: Допринос промоцији туризма Крупња и Рађевине

В. МИТРИЋ

17. 01. 2021. у 18:20

НАГРАЂЕНИ САРАДНИЦИ: Допринос промоцији туризма Крупња и Рађевине

Фото: В. Митрић

ЛАУРЕАТИ годишње награде Туристичке организације Крупња и Рађевине су Славица Џиновић, дописница РТС из Лознице, народна посланица Ивана Поповић, оснивач робне марке “Џемара“, и Александар Петровић, бивши директор ТСОК и садашњи помоћник председника општине.

Њима су уручене плакете и захвалнице ТО Крупња, која настоји да овај део Србије буде заступљен што боље, не само на туристичкој карти Србије и региона.

Новинарка РСТ, Слави Џиновићева је добила високо овдашње уздарје “Рађевским срцем“, јер, како је наглашено, значајано је допринела промоцији туристичких лепота Рађевине кроз ТВ репортаже“.

Добитник “Рађевске малине“ добила је народна посланица и млада предузетница, која је показала и доказала да се и у селима, у планинама попут рађевских, могу да стварају светски брендови. Поповићева је иновацијама у предузетништву и наступом у емисијама, на манифестацијама и сајмовима Крупањ представљала на најбољи начин.

У име Поповићеве награду је примила њена мајка Бранислава Мићић. Петровић је за допринос у спровођењу пројеката у туризму, завршетка пешачких и бициклистичких стаза и у изградњи фудбалског терена са вештачком травом добио “Рађевску шљиву“.

Знамења, признања и уздарја уручио је директор ТСОК Младен Стефановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)