КВАР НА ГЛАВНОМ ЦЕВОВОДУ: У већем делу Лесковца пад притиска у водоводној мрежи

И. М.

07. 10. 2020. у 11:24

ЗБОГ квара на главном потисном цевоводу, у Булевару Николе Пашића, у већем делу Лесковца дошло је до пада притиска у водоводној мрежи.

КВАР НА ГЛАВНОМ ЦЕВОВОДУ: У већем делу Лесковца пад притиска у водоводној мрежи

Зграда Водовода у Лесковцу / Фото И. М.

Ово се пре свега односи на потрошаче на левој обали Ветернице, у рубним деловима града, на Општу болницу, као и на потрошаче на вишим спратовима, док у „другој висинској зони“, у Улици Народни фронт и околиним улицама које се снабдевају преко црпне станице, може доћи и до потпуног прекида у снабдевању.

Из лесковачког ЈП „Водовод“ саопштавају да су њихове екипе на терену и да раде на што бржем отклањању квара насталом у близини моста преко Ветернице.

Они се надају да ће овај посао бити окончан до краја дана иако се ради у отежаним условима јер је, како објашњавају, цевовод фиксиран са низводне стране моста, па су отежани приступ и манипулативни радови на отклањању хаварије.

До повремених прекида у водоснабдевању до 9. октобра, у периоду од девет до 17 часова, долазиће и у делу града који гравитира Улици Раде Жунић, а због радова на превезивању на нову водоводну мрежу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)