ПУТИН У ВРАЊУ: Освануо мурал у част руском председнику (ФОТО)

Ј.С.

30. 08. 2020. у 10:53

ПУТИН У ВРАЊУ: Освануо мурал у част руском председнику (ФОТО)

Фото: Ј.С.

МЛАДИ уметник Стефан Стојановић Слеш из Врања недавно је завршио нови мурал у близини једног градског хотела и још једном све Врањанце одушевио својим талентом.

Након подухвата који је резултат грађанске иницијативе када је у центру града освануо мурал манастира Грачаница, Слеш је сада на муралу врловеродостојно представио председника Русије Владимир Путин.

Фото: Ј.С.

Мурал је рађен на површини од 40 метара квадратних, а уметнику је било потребно пет дана да заврши овај мурал.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Nemanja

30.08.2020. 12:36

Zasto Putin?!Sta je doticni uradio za nas? Nista nikada konkretno. Uzeli nam NIS za 400miliona a trzisna vrednost mu bila 2,2 milijarde.Daju nam skupe kredite,najvise za revitalizaciju zeleznice,a njihove firme izvode radove.Dakle cist interes. A to sto smo mi pravoslavni i vezu nas jos druge veze,to je nesto drugo.

KIR SRBIN

30.08.2020. 12:54

@Nemanja - @ Nemanja-Rajko-Srboljub Путин и његови -Руси, никада нису бацали бомбе на нас, за разлику од запдних "пријатеља" (три пута у 20 веку). А да то није добра намера. Узмимо на пример Јапан, "дивна, уређена демократска земља", богата земља са вредним народом, признала независност Космета и Метохије (и ресурс вредни СТОТИНЕ МИЛИЈАРДИ долара дал у руке шиптарима заједно са животом Србског живља), а затим нам купили 100 МАН-ових аутобуса да се возе "Београџани" вредних 20 МИЛИОНА ДОЛАРА, и они су нам "ПРИЈАТЕЉИ". Чисти пример како Срби стварају, подржавају и цене "пријатеље". Ако ово објавите пашћу у несвест.