„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА ВЕСНУ: У Новом Саду наставља се акција помоћи болесним суграђанима

Ј. С.

26. 05. 2024. у 12:13

AКЦИЈА „Хуманитарни понедељак“ на Градском купалишту „Штранд“ у Новом Саду, у понедељак 27. маја , биће намењена Весни Стојановић.

„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА ВЕСНУ: У Новом Саду наставља се акција помоћи болесним суграђанима

Фото/ ЈКП" Зеленило"

Тог дана улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

- Весна болује од мишићне дистрофије, као последица болести она је инвалид у колицима. У склопу лечења поребне су јој бањске терапије. Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне бањске терапије. – саопштавају из ЈКП“Зеленило“.

   У претходној акцији прикупљања средстава за лечење Михајла Дубравца прикупљено је 80.660,00 динара. Суграђани  који имају потребу за оваквом врстом помоћи, своје захтеве могу доставити  на главну благајну Штранда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

УЕФА БЕЗ МИЛОСТИ ПРЕМА АЛБАНЦИМА: Жестока казна због вређања Срба, провокатор Даку суспендован због срамног скандирања