ИЗАБРАНА 24 ПРОЈЕКТА: Општина Параћин (су)финансира програме у култури

З. РАШИЋ

05. 04. 2023. у 17:46

НА ЗВАНИЧНОЈ презентацији Општине Параћин објављена је Одлука о избору пројеката у култури који се финансирају и суфинансирају из локалног буџета.

ИЗАБРАНА 24 ПРОЈЕКТА: Општина Параћин (су)финансира програме у култури

Фото: З. Рашић

На јавни позив који је расписао председник те општине конкурисало је више културно-уметничких друштава, удружења и појединаца који се баве креирањем и спровођењем културних програма, а предлоге за избор пројеката за (су)финансирање дала је стручна комисија.

На листи субјеката чији су пројекти добили „зелено светло“ и доделиће им се средства након потписивања уговора налазе се културно-уметничка друштва: „Спасовдански вез“ Дреновац, Фолклорна група Данково, „Јухорски вез“ Поточац,  „Моравац“ Горње Видово, „Боки 4, јули“ Параћин, „Свети Никола“ Својново и „Радосав Лазић“ Стубица, те удружења грађана „Цар Душан“, „Ђурђевдан“, Фото група АРТ тим, Фото-кино клуб „Параћин“ и Дечји хор „Дар“.

Буџетско суфинансирање одобрено је и за 12 пројеката чији су аутори појединци, док је пет пројеката одбијено због ограничених финансијских средстава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

УБЕЂИВАЛИ ГА ДА ЋЕ ПОКОЈНИЦА ДОЋИ ТОКОМ НОЋИ: Отац Предраг се нашалио са сељанима - и зарадио 100 евра