ПОКРАЈИНСКА ИНСПЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ИЗРИЧИТА: На терену нема незаконитости и неправилности

Новости онлајн

23. 03. 2023. у 20:34

ПОКРАЈИНСКА инспекција за заштиту животне средине, извршила је данас, 23. марта, сходно законским овлашћењима, ванредни инспекцијски надзор у погледу поступања ЈП “Војводинашуме“ у вези сече дрвећа на подручју Каменичке аде, а на основу пријаве грађана.

ПОКРАЈИНСКА ИНСПЕКЦИЈА ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ ИЗРИЧИТА: На терену нема незаконитости и неправилности

Foto: Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine

На основу овлашћења, од стране ове инспекције, приликом инспекцијског надзора затражено је и непосредно заједничко поступање са стручним лицима Покрајинског завода за заштиту природе, а у погледу стручног надзора и мишљења.

На поменутој локацији, на стаблима за које је планирана сеча нису уочене дупље које представљају место гнежђења птица или служе за хибернацију слепих мишева.

Инспекцијски надзор, уз стручни надзор Завода, извршен је на терену, те на основу увиђаја, документације, прикупљених изјава и извештаја као стручног мишљења Покрајинског завода за заштиту природе, нису уочене незаконитости и неправилности у домену надлежности ове инспекције.

(нсузиво.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ТРАГАТЕ ЗА ДОБРИМ ХОТЕЛОМ КОЈИ ЋЕ ИСПУНИТИ ВАША ОЧЕКИВАЊА: Одаберите било који од ових предлога и нећете се покајати