РШУМОВИЋ ПЕВАО СА МАЛИМ НИШЛИЈАМА: Почео 14. Фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу

Ј. Ћ.

21. 03. 2023. у 20:20

ДЕЧИЈИ писац Љубивоје Ршумовић отворио је, уз дечију химну "Деца су украс света" коју је отпевао заједно са основцима, 14. Фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу у Основној школи “Свети Сава” у Нишу. 

РШУМОВИЋ ПЕВАО СА МАЛИМ НИШЛИЈАМА: Почео 14. Фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу

Фото: Општина Медијана

Више од 700 дечјих радова из целе Србије и околних земаља стигло је на конкурс. Фестивал се организује 14. пут, а деци су се обратили најпознатији ствараоци за децу на челу са Љубивојем Ршумовићем.

Уочи отварања традиционалног фестивала дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу председник Општине Медијана Небојша Коцић и Љубивоје Ршумовић испред “Ршум фондације” потписали су протокол о сарадњи. 

Поздрављајући госте, председник Коцић је подсетио, да је овај Фестивал још једна у низу манифестација, које општина посвећује најмлађима, а да је његова идеја да обједињује људе добрих мисли, који ће заједно са децом сачувати радост детињства.

- Наша улога је да ту радост негујемо, умножавамо, како би трајала и како би наша деца, неки нови људи, који расту уз нас, израсли у срећне и добре људе - истакао је Коцић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИБРАХИМОВИЋЕВ ЈЕЛОВНИК: Како Златан и у петој деценији изгледа као младић