ОЛУЈНИ ВЕТАР ИЗВАЉИВАО ДРВЕЋЕ И ЛОМИО ГРАНЕ: Радници новосадског "Градског зеленила" на терену

Љ. Прерадовић

04. 02. 2023. у 17:31

ОЛУЈНИ ветар у Новом Саду данас је ломио дрвеће по улицама и парковима, па су радници "Градског зеленила" на терену и уклањају изваљена стабла и поломљене гране.

ОЛУЈНИ ВЕТАР ИЗВАЉИВАО ДРВЕЋЕ И ЛОМИО ГРАНЕ: Радници новосадског Градског зеленила на терену

ФОТО: Градско зелнило

С обзиром на најављено невреме и ветар олијне јачине по налогу директора Милоша Егића екипе ЈКП "Градско зеленило" Нови Сад су од јутрос у приправности. Како је олујни ветар направио штету на неколико локација, радници Зеленила на терену увелико уклањају изваљена стабла, поломљене гране.

- Локације на којима је интервенисано су: стабло у Саве Ковачевића, поломљене гране тополе у Кампусу, изваљено стабло у дворишту Војводе Мишића, у Балзаковој улици, у улици Иве Андрића, Народног фронта, Дунавској улици, Миленка Грчића, Буковцу. "Екипе су на терену уклањају насталу штету од олујног ветра, бићемо на терену докле год буде потребе за тим. Оно што је важно нагласити јесте да нема повређених суграђана и да није настала велика материјална штета. Такође се захваљујемо суграђанима који помажу приликом уклањања сломљених грана"- рекао је Егић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

ПРИГОЖИНОВО ДРАМАТИЧНО ПИСМО ШОЈГУУ: Украјинци спремају велики напад на Бахмут, хоће да одсеку Вагнеровце