У ПАРАЋИНУ УРУЧЕНИ ПОКЛОН-ВАУЧЕРИ: По 50.000 динара за првих пет јануарских беба (ФОТО)

З. РАШИЋ

30. 01. 2023. у 15:44

НАСТАВЉАЈУЋИ праксу да првих пет беба рођених у параћинском породилишту у јануару добије новчани подстицај у износу од по 50.000 динара, данас су у згради Општине уручени поклон –ваучери њиховим родитељима у том износу.

У ПАРАЋИНУ УРУЧЕНИ ПОКЛОН-ВАУЧЕРИ: По 50.000 динара за првих пет јануарских беба (ФОТО)

Фото: Д. Милошевић

За прва четири јануарска дана рођене су четири девојчице и један дечак, а родитељима Анђелке, Иве, Нађе, Калине и Ђорђа, поклон-ваучери ће добро доћи. Неким мамама овогодишња принова била је већ друга или чак трећа беба по реду, па ће општински дар свакако искористити за куповину најпотребнијег.

Фото: Д. Милошевић

А како је приликом уручења ваучера нагласио заменик председника општине Милан Симић, поред награде од 50.000 динара за пет прворођених беба, од 2021. године локална самоуправа у Параћину за свако новорођено дете са пребивалиштем у тој општини родитељима додељује новчани износ од 100.000 динара.

Последња мера и подстицај је бесплатан паркинг за труднице, па је ту могућност прошле године искористило педесетак жена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

РИВАЛИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Новак Ђоковић запрепастио конкуренцију (ВИДЕО)