ЛАСКАВО ПРИЗНАЊЕ: Фудбалски клуб из села Јаша Томић добио сертификат поуздана организација

Богољуб Грујић
Богољуб Грујић

03. 12. 2022. у 23:00

ЈЕДАН од најстаријих клубова у Србији, Фудбалски клуб Раднички 1911 из пограничног села са суседном Румунијом, Јаша Томић, добитник је  ласкавог признања за 2022. годину, сертификата Поуздана организација 2022.

ЛАСКАВО ПРИЗНАЊЕ: Фудбалски клуб из села Јаша Томић добио сертификат поуздана организација

Спасо Младеновски

- Велико је интересовање наших навијача и симпатизера за учлањење, јер им је како сами кажу, без обзира где су тренутно, изузетна част и привилегија да могу на било који начин да помогну матици, тј. клубу - поносно истиче председник Душан Вулић, уз напомену да је Фудбалски клуб Раднички 1911 припремио нове чланске карте, јер је интересовање огромно, а многима је част и привилегија да буду уз клуб у којем се чланови поштују, а новац троши транспарентно. 

Спасо Младеновски

Добијени сертификат Поуздана организација 2022. је управо доказ како треба да се воли и поштује клуб у родном селу и да му се, када је највише потребно, пружи помоћ и подршка. 

- Сада када смо већ поуздана организација, идеја је да на нашем стадиону окупимо све садашње, али и будуће, потенцијалне чланове који стасавају и васпитају се у духу да воле и поштују праве вредности и напоре појединаца и да се лепо дружимо и дамо пример осталим спортским клубовима у Србији - додаје Душан Вулић, поносно истичући да Фудбалски клуб Раднички 1911 из села Јаша Томић, чланове има на свим континентима и да су сви активни и увек расположени да помогну клубу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: Мирдита и треба да буде на Видовдан!

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ НАПРАВИО ХАОС У СТУДИЈУ! Напао водитеља, па му поручио: "Мирдита и треба да буде на Видовдан!"

ЧЕДОМИР Јовановић, председник ЛДП-а, напао је Милоша Раденковића, водитеља јутарњег програма на телевизији "Прва", и питао га због чега не узме пушку и не оде у војску и изазвао општи хаос у студију у којем је био и Војислав Шешељ, лидер радикала.

17. 06. 2024. у 14:30

ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

"ВУЧИЋ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ, ХРАБАР ЛИДЕР И ПАТРИОТА" Бивши председник оштро: Ово што је Молдавија урадила Србији је срамота

БИВШИ председник Молдавије Игор Додон изјавио је да је сигуран да је већина грађана Молдавије против одлуке власти те земље да у Генералној скупштини УН подржи и гласа за резолуцију о наводном геноциду у Сребреници.

17. 06. 2024. у 10:50

Коментари (0)

АЛБАНЦИ НАПАЛИ СРПСКЕ НАВИЈАЧЕ! Почели тучу на ЕУРО 2024, али када се чуло Јуриииш! - нису се провели добро (ВИДЕО)