ПОДРШКА ПОВРЕЂЕНОМ ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Огласио се Општински одбор Српске напредне странке (ФОТО)

З. РАШИЋ

26. 11. 2022. у 15:34

ПОВОДОМ тешке саобраћајне незгоде коју је доживео председник општине Параћин Владимир Милићевић, огласио се саопштењем Општински одбор Српске напредне странке из тог града, уз најважнију информацију да је Милићевић сада стабилно.

ПОДРШКА ПОВРЕЂЕНОМ ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Огласио се Општински одбор Српске напредне странке (ФОТО)

Фото З. Рашић

- Повереник ОО СНС Параћин, члан ГО СНС и председник општине Параћин Владимир Милићевић доживео је саобраћајну незгоду ноћас када је на њега, на пешачком прелазу, налетео комби беле боје. Несавесни возач комбија је побегао са лица места. Владимир Милићевић је сада стабилно и има најбољу могућу негу од стране врхунских стручњака из Клиничког центра у Крагујевцу – каже се у саоштењу, које је објављено на друштвеним мрежама.

Даље се наводи да Општински одбор СНС у Параћину има апсолутно поверење у то да ће надлежни органи брзо пронаћи починиоца за којим се интензивно трага.

- Цео Општински одбор је уз свог повереника и председника општине и његову породицу у овим тешким тренуцима – наведено је на крају саопштења објављеног на „Фејсбук“ страници ОО Српске напредне странке Параћин, испод ког су многи грађани, у коментарима, исказали председнику Милићевићу подршку и пожелели му брз опоравак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

СИНЕ, НИЈЕ ТИ ЛАКО Легендарни Ћиро у скривеној камери: Новинар га излудео питањем, а онда - ШМЕКЕРСКА РЕАКЦИЈА! Био је велики (ВИДЕО)