КОРОНА-БРОЈКЕ НЕ ПАДАЈУ: У Параћину свакодневно од 50 до 60 нових инфекција

З.Рашић

16. 08. 2022. у 15:26

НЕМА назнака да ће епидемија ковида бар мало попустити у општини Параћин, судећи према извештајима који нам свакодневно стижу из ковид-амбуланте тамошњег Дома здравља.

КОРОНА-БРОЈКЕ НЕ ПАДАЈУ: У Параћину свакодневно од 50 до 60 нових инфекција

Фото: З. Рашић

Јуче је прегледано девет пацијената више (87) у односу на недељу, број првих прегледа био је већи за пет, а тестирањима је потврђено 57 нових инфекција. У односу на претходни дан, 14. август, то је један позитивни пацијент више.

На срећу, будући да је у току летњи распуст нема много позитивне деце, од 12 њихових налаза на тестовима четири су била позитивна.

Иако омикрон као варијанта вируса корона која је тренутно у оптицају даје углавном лакшу клиничку слику, повећава се број пацијената са вишедневним високим тепературама и компликацијама у виду упале плућа.

Из Дома здравља зато упозоравају да се лекару треба обратити на време, поготову ако је у питању висока фебрилност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СМОКИ ИМ БИО КАО ОТАЦ, АЛИ НИЈЕ СВЕ БИЛО БАЈНО: Бес на снимању искаљивали на нама! Катарина Радивојевић хтела да напусти глуму