СЕЛО ДЕСИЋ ДОБИЈА НОВ ДРУМ И ДВЕ УЛИЦЕ: "Настављамо са улагањем у путну мрежу у нашем крају"

В. Митрић

19. 05. 2022. у 19:28

ГРАДОНАЧЕЛНИК Шапца др Александар Пајић посетио је Орашац, где је у току асфалтирање пута дужине од 1,9 километара, за које је гард, из локалне касе, спремио 16,5 милиона динара Вредност ови радова је 16,5 милиона динара. Извођач радова је предузеће ,,Југокоп-Подриње”.

СЕЛО ДЕСИЋ ДОБИЈА НОВ ДРУМ И ДВЕ УЛИЦЕ: Настављамо са улагањем у путну мрежу у нашем крају

Фото: В. Митрић

Др Пајић каже да је Шабац,“ поред тога што је један од привредно најразвијенијих градова у нашој земљи, заслужује да, са свим својим месним заједницама, буде и један од најуређенијих градова у Србији, а да стабилан и рационално распоређен градски буџет, као и сарадња са својом државе то и омогућавају“.

- Настављамо са улагањем у путну мрежу у нашем крају - наглашав Пајића. У овом селу нов асфалкт чпоред пута добијају у две улице. Циљ нам је равномеран развој и бољи живот свих суграђана. Радимо на томе да људима који живе на селу омогућимо што квалитетније услове како би остали на својим имањима и допринели развоју целог краја. Сезона радова нових путева је у пуном јеку и очекује нас још много посла до њеног завршетка. Осмеси и задовољство наших мештана из Орашца најбољи су показатељи нашег рада. Желимо да ниједна месна заједница не буде запостављена.

Пајић додаје да ће након Орашца, нов асфалт добити и мештани Мрђеновца и Десића.

Радосав Станић, мештанин Орашца истакао је да је овај пут од великог значаја за све мештане јер води до школе, цркве, амбуланте, поште, месне канцеларије.

- Мештани Орашца користе овај пут, али и мештани околних села Кормана, Жабара, Мишара, Орида. До сада смо од Градске управе добијали само повремено насипање шљунка и била је прашина. Толике године смо били у прашини, а само смо осам километара удаљени од центра Шапца. Захваљујем се Градској управи, градоначелнику Шапца доктору Александру Пајићу, извођачу радова и свима који су допринели да нам се пут асфалтира - рекао је Радосав Станић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)