ДОНЕТА ОДЛУКА: Фестивал за децу „Крушка“ биће одржан од 11. до 16. фебруара

С. БАБОВИЋ

08. 02. 2022. у 15:26

ПОЗОРИШНИ фестивал за децу „Крушка“, ипак ће након одлагања у јануару, бити одржан у Крушевцу и то пред публиком.

ДОНЕТА ОДЛУКА: Фестивал за децу „Крушка“ биће одржан од 11. до 16. фебруара

Фото: Позориште

Како је предочено у овдашњем позоришту, фестивал ће трајати од 11. до 16. фебруара, а наступиће пет гостујућих и једна домаћа представа.

Представа „Бамби“ Позоришта за децу у Крагујевцу, чију режију потписује Јакуб Максимов биће прва на репертоару, а у наредним данима, у два термина од 17 и 19 сати, приказиваће се и представе „Мудро прасенце“ Пулс театра Лазаревац (текст Миодраг Милованов, режија Ксенија Крнајски),затим представа Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ - „Лепотица и звер“ (текст и режија Жељко Хубач), као и представа „Пинокио“ Народног позоришта у Лесковцу (текст и режија Спасоје Ж. Миловановић).

Крушевачко позориште представиће се 15. фебруара са комадом „Чаробњак из Ота“, за коју је својевремено адаптацију, режију и сценографију урадио Зоран Лозанчић, док је затварање фестивала препуштено Краљевачком позоришту 16. фебруара, чији ће ансамбл извести дело „Ивица и Марица“ (праизведба позоришног комада за децу и одрасле песника Дејана Алексића, иснпирисана бајком Гримових, режија Александра Ковачевић).

БОНУС ВИДЕО: КРУШЕВАЦ ЈЕ ПОСТАО ГРАД МУРАЛА: Како је епидемија подстакла и аматере, ђаке, да осликавају фасаде

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!