ИМЕНА НАЈБОЉИХ УЧЕНИКА НА БИЛБОРДИМА: Удружење за промоцију друштвене одговорности у Новом Саду

С. Б.

21. 01. 2022. у 15:56

УДРУЖЕЊЕ за промоцију друштвене одговорности у Новом Саду и ове године наставља пројекат “Учим+Знам=Вредим“ чији је циљ промовисање најбољих ђака основних и средњих школа.

ИМЕНА НАЈБОЉИХ УЧЕНИКА НА БИЛБОРДИМА: Удружење за промоцију друштвене одговорности у Новом Саду

УЗВ

Тако је и најфреквентнији новосадски, Булевар ослобођења, улепшан билбордима са именима 43 ученика генерације основних и средњих школа с територије Града у прошлој школској години.

- У години у којој Нови Сад носи титулу „Европска престоница културе“, тај пројекат показује да je наш град и даље војвођанска престоница знања, учења и успеха, као што је то већ деценијама – каже Александар Савановић, председник Удружења за промоцију друштвене одговорности. Он истиче да је ситуација у вези са пандемијом коронавируса утицала на то да, уместо фотографија, буду истакнута имена ученика на билбордима, али да је и то начин да се Новосађани и сви који дођу у Српску Атину упознају са шампионима знања новосадских школа.

- Честитамо нашим младим успешним суграђанима, захваљујемо се њиховим школама и Градској управи за образовање на сарадњи. Акција „Учим+Знам=Вредим“ наставиће и даље да се бори за промоцију успеха младих и хвала свима који нас у том настојању подржавају- каже Савановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НА СЦЕНИ „ИЗБИРАЧИЦА”: Трећи фестивалски дан у Смедереву у част Нушићу (ФОТО)