БЕСПЛАТНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ: Почеле пријаве у гимназији "Јован Јовановић Змај" у Новом Саду

Љ. П.

17. 01. 2022. у 12:12

ГИМНАЗИЈА "Јован Јовановић Змај" у Новом Саду и ове године организује бесплатне припреме за полагање пријемних испита за упис у одељења за ученике са посебним способностима.

БЕСПЛАТНЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ: Почеле пријаве у гимназији Јован Јовановић Змај у Новом Саду

сајт Гимнаѕије Јован Јовановић Змај Нови Сад

Припреме ће се организовати из математике за упис у први разред ученика са посебним способностима за математику, за рачунарство и информатику, за физику. Из математике за упис у седми разред за ученике обдарене из математике, из физике за упис у први разред смера за ученике са посебним склоностима за физику, из хемије за упис у први разред смера за ученике са посебним способностима за биологију и хемију. Бесплатна припремна настава биће и из биологије за упис у први разред смера за ђаке са посебним способностима за биологију и хемију. Из енглеског, немачког, руског и француског за упис у први разред билингвалног одељења, као и математика, енглески и српски језик за упис у трећи разред смера интернационалне матуре.

Пријављивање за похађање припрема почеће 17. јануара преко линка који ће бити постављен на сајту Гимназије. Припреме ће бити одржаване онлај, а почетак је планиран за 29. јануар. Распоред припрема ће бити благовремено истакнут на сајту Гимназије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу