СКЕНЕР СТИГАО У ЈАГОДИНСКУ ОПШТУ БОЛНИЦУ: Инвестиција вредна 36 милиона динара

З. ГЛИГОРИЈЕВИЋ

01. 12. 2021. у 15:17

НАЈМОДЕРНИЈИ скенер, баш како је јула и обећао председник Србије Александар Вучић, стигао је у јагодинску Општу болницу.

СКЕНЕР СТИГАО У ЈАГОДИНСКУ ОПШТУ БОЛНИЦУ: Инвестиција вредна 36 милиона динара

FOTO: Privatna arhiva

Реч је о инвестицији вредној 36 милиона динара, захваљујући којој ће здравствени радници моћи да ураде дијагностику и да на време открију болести, а Јагодинце више неће морати да шаљу у друге здравствене установе ради дијагностиковања.

- Ово је велики дан за Јагодину и Општу болницу. Председнику Вучићу сам указао на потребу за скенером приликом обиласка Дома здравља у Деспотовцу. За нешто мање од четири месеца, председник је испунио обећање. Предстоји нам реконструкција комплетне Опште болнице, изградња новог дела од 3.000 квадрата на локацији некадашњег Грудног одељења, које ће бити срушено – рекао је народни посланик Никола Радисављевић, који је, поред здравствених радника, присуствовао примопредаји скенера.

Он је додао да се прави нови паркинг простор у неколико етажа, а биће и завршен и део болнице који је у изградњи. Како се ради о инвестицији од 30 до 40 милиона евра, Радисављевић се нада да ће она бити реализована уз подршку председника Александра Вучића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОБИЧАЈИ И ВЕРОВАЊА НА СВЕТОГ САВУ: Једну боју не треба носити, шта треба да ураде деца и шта значи ако загрми