ХЕРОЈ ДРУГ ИЗ КЛУПЕ: Конкрус за младе Суботичане, Фондација “Данило Киш“ бира „Супервршњака“

Ј.Л.

28. 10. 2021. у 18:45

ФОНДАЦИЈА "Данило Киш" из Суботице расписала је фото и писани конкурс за "Супервршњака".

ХЕРОЈ ДРУГ ИЗ КЛУПЕ: Конкрус за младе Суботичане, Фондација “Данило Киш“ бира „Супервршњака“

FOTO: Promo

На овај начин млади Суботичани могу фотографијом, текстом, или стрипом да представе особу из своје генерације која их инспирише, мотивише и храбри.

Конкурс је отворен до 20. новембра и намењен је младима од 12 до 30 година из Суботице. Када одаберу свог омиљеног "супервршњака", аутори треба да га фотографишу и у пратећем тексту кратко опишу или направе стрип од највише шест фотографија, у неком од програма за обраду фотографија, и убаце текст у такозване облачиће.

Аутори могу да конкуришу црно-белим или колор радовима у дигиталном облику са највише три рада. Фотографије могу да буду снимљене фото-апаратом или мобилним телефоном, величине најмање 1.280 пиксела (по дужој страни) и потребно је да се пошаљу у искључиво ЈПГ формату. Фотографије морају да буду ауторске и није дозвољено достављати туђе фотографије или преузете са интернета.

Пристигле радове  оцењиваће жири који чине фотографкиња и фоторепортерка Жофија Серда, фотограф Немања Леденски и књижар и познавалац стрипа Урош Јагодић.

Најбоље радове очекују награде у виду графичке табле за цртање, "Инстаx мини 11" фото-апарата, екстерног хард диска, блутут звучника, ваучера за Стрипарницу "300 чуда" у вредности од 5.000 и 3.000 динара, ваучера за куповину "Ин квадрат" албума у вредности од 2.800 динара и ваучера за куповину књига у књижари "Лагуна" у вредности од 2.000 динара.

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)