РАДИО ГРАЧАНИЦА: Обележава 22 године рада и постојања

Д. З.

21. 10. 2021. у 14:24

РАДИО Грачаница, која данас обележава 22 године рада и постојања, почела је са радом 21. 10. 1999. године и до данас је, како истичу из ове радио станице, која је наставила да ради као наследник Радио Приштине а данас као део система и посебна пословна јединица ЈП Мрежа-Мост, задржала место најслушаније српске радио станице на Космету.

РАДИО ГРАЧАНИЦА: Обележава 22 године рада и постојања

Фото Д. З.

Сигнал се простире на подручју косовског, пећког, призренског, косовско-митровачког и косовско-поморавског округа и емитује се са предајника у Сушици.

- Радио Грачаница емитује разноврсне програмске садржаје почев од контакт емисија и живих преноса, преко информативних, документарних, културних, спортских, дечјих садржаја и музичких емисија прилагођених свим структурама слушалаца. У складу са постојећим условима и предвиђеном динамиком емитује 24 сата програма дневно. Тежиште програма фокусира се на информисање Срба на територији Косова и Метохије са освртом на актуелна дешавања на територији косовског, косовско-поморавског, гњиланског, пећког и призренског округа - наводе из овог медија и додају да целокупни програм Радио Грачанице чине сопствени програмски садржаји и музички спотови продукцијских кућа са којима сарађује.

Иначе, од оснивања па до данас програм Радио Грачаница је знатно унапређен и проширен, наиме од пре пар година отворена је и телевизија Грачаница.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)