ЗАСЕДАЛИ ОДБОРНИЦИ СО ЋУПРИЈА: Одлучено о најповољнијем купцу старе зграде ОШ "13. октобар"

З.Рашић

20. 09. 2021. у 15:44

СВЕ предложене тачке дневног реда усвојене су на данашњој, осмој по реду редовној седници Скупштине општине Ћуприја, одржаној у сали Школе за основно музичко образовање "Душан Сковран".

ЗАСЕДАЛИ ОДБОРНИЦИ СО ЋУПРИЈА: Одлучено о најповољнијем купцу старе зграде ОШ 13. октобар

ФОТО: З.Рашић

Најинтересантнија је одлука о избору најбољег понуђача за отуђење-продају руиниране зграде старе школе "13. октобар", па како је најповољнија била цена од 22,55 милиона динара фирме "Мисид" доо, председник општине овлашћен је да са тим понуђачем потпише уговор о отуђењу.

Како реконструкција зграде средствима из буџета општине не би била исплатива инвестиција, Ћуприја ће тако добити још један пословно-трговински објекат.

На седници је такође донета одлука о спровођењу конкурса за именовање директора ЈП "Зоохигијена" Ћуприја, а такође је донет годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији те општине за ову годину.

Установа културе "Ћуприја" добила је сагласност да закључи уговор са Задужбином Илије М. Коларца из Београда за коришћење зграде у Карађорђевој улици у Ћуприји за своју делатност без накнаде.

БОНУС ВИДЕО:

Хеликоптери КФОР-а надлећу Јариње:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)