ГРАДСКА УПРАВА КРУШЕВАЦ НАГРАДИЛА ОДГОВОРНЕ: Поклон ваучери за 266 волонтера у епидемији

С.Б.

26. 07. 2021. у 17:33

УКУПНО 266 волонтера из Крушевца добило је поклон - ваучере Градске управе због несебичног ангажмана током епидемије КОВИД-19.

ГРАДСКА УПРАВА КРУШЕВАЦ НАГРАДИЛА ОДГОВОРНЕ: Поклон ваучери за 266 волонтера у епидемији

ФОТО: ГУ Крушевац

Бесплатно коришћење базена и теретана Спортског центра, чланске карте Народне библиотеке, годишња улазница у изложбене просторе Народног музеја, као и бесплатне филмске пројекције у биоскопу Крушевац и представе у градском позоришту добили су волонтери из укупно 45 месне заједнице са територије града, који су млађи од 30 година, а међу њима су и волонтери Црвеног крста Крушевац.

ФОТО: ГУ Крушевац

- Без ваше несебичне помоћи, ангажовања и подршке, многе активности Града не би током епидемије могле да се реализују тако брзо, ефикасно и квалитетно - напоменула је волонтерима градоначелница Јасмина Палуровић на пријему у Мозаик сали.

ФОТО: ГУ Крушевац

Александар Јовановић, заменик градоначелника и председник Савета за младе, одакле је и потекла идеја о награђивању волонтера напомиње да је ово само симболичан начин да се Град захвали на показаном труду и хуманости и подсећа да су се волонтери не штедећи ангажовали у паковању и и дистрибуцији пакета, раду у кол-центрима, обиласку пензионера и куповини намирница и лекова, подели дезинфекционих средстава и бројним другим активностима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)