КЊИГЕ И ПАКЕТИ ЗА НЕГОТИНЦЕ: Дар библиотеци и Дому “Станко Пауновић” (ФОТО)

С.М.Ј.

21. 07. 2021. у 20:42

НЕМАЊа Недељковић, директор Фондације “Заједно за младе – проф. др Даница Грујичић” и народни посланици Младен Бошковић и Сања Лакић посетили су Народну библиотеку “Доситеј Новаковић” у Неготину и даривали 350 књига.

КЊИГЕ И ПАКЕТИ ЗА НЕГОТИНЦЕ: Дар библиотеци и Дому “Станко Пауновић” (ФОТО)

Фото: Народна библиотека Неготин

- Срећан сам што смо као Фондација део ове акције, у којој је учествовало више од 10 организација широм Србије. Основна мисија наше Фондације је подршка младим талентима и улагање у развој талената и стицање нових знања код младих. Најбољи пут ка том је преко књига, зато ћемо и наставити овакве и сличне акције – рекао је Немања Недељковић.

Сања Лакић и Младен Бошковић посетили су и Дом за децу и омладину “Станко Пауновић” и уручили им пакете са животним намирницама. Ово двоје посланика, заједно са страначким колегом Лавом Пајкићем посетили су ову установу социјалне заштите и пре месец дана када су им донирали играчке.

- Ово су само први кораци зато што желимо да наставимо различите пројекте у Неготинској крајини и источној Србији. Практично је ово наставак једне велике акције која је била намењена деци у Далмацији. Радујем се наредним активностима и очекујем низ успешних пројеката – додала је Сања Лакић.

Народни посланици Лакић и Бошковић припремају и екскурзију за најбоље ученике општинеНеготин, које ће угостити у Београду и организовати им дружење са вршњацима.

- Трудимо се да помогнемо колико можемо, да разговарамо са грађанима из општине Неготин. Обишли смо до сада Дом “Станко Пауновић”, библиотеку, Шах клуб „Хемичар“ и донирали смо 22 хуманитарна пакета Центру за социјални рад. Током рада на терену обишли смо и успешне виноградаре у овом крају – каже посланик Младен Бошковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)