"ДАНИ ВОЈВОДИНЕ" У РЕГИОНУ: Сарадња Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Савеза Срба Словеније

Ј. Л.

14. 07. 2021. у 21:07

ПРЕДСТОЈЕЋЕ манифестације у Војводини и појединим жупанијама Словеније, унапређење сарадње и интензивнија промоција туризма Војводине као специфичног туристичког бренда у региону били су тема састанка Ненад Иванишевића, Покрајинског секретара за привреду и туризам, и Владимира Кокановића, председника Савеза Срба Словеније.

ДАНИ ВОЈВОДИНЕ У РЕГИОНУ: Сарадња Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и Савеза Срба Словеније

Фото: Покрајинска влада

- У сарадњи са Туристичком организацијом Војводине, на туристичку сцену враћамо традиционалну манифестацију “Дани Војводине” – која би требало да се одржи у неколико градова и општина у региону, тачније у Требињу, Бања Луци, Новом Пазару и у Умагу. Постоји иницијатива да се ова манифестација добро познатог назива одржи и на територији Словеније, а у складу са епидемиолошким мерама - најавио је Ненад Иванишевић, покрајински секретаријат за привреду и туризам.

Поред интензивирања сарадње на пољу туристичких делатности, разховарало се и о могућности размене привредника и унапређењу привредне сарадње међу регијама.

- Пред нама је Сајам предузетништва који би требало да буде одржан у октобру на Новосадском сајму, а који представља погодно тле за сусрете провредника, умрежавање и размену контаката, искустава, те успостављање добре пословне сарадње - додаје Иванишевић.

Фото: Покрајинска влада

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)