“ИНТЕРФЕСТ” РАЗГАЛИО ЉУБИТЕЉЕ ДОБРЕ КАПЉИЦЕ: Вечерас се у Новом Саду завршава 18. фестивал вина

С.Б.

03. 07. 2021. у 18:55

ВЕЧЕРАС се на централном градском, Тргу слободе у Новом Саду, завршава 18. фестивал вина “Интерфест” на којем је у претходна три дана више од 80 излагача из Србије, Мађарске, Хрватске, Црне Горе, Словеније и БиХ, уз богат музички програм, представило разне сорте божанског напитка.

“ИНТЕРФЕСТ” РАЗГАЛИО ЉУБИТЕЉЕ ДОБРЕ КАПЉИЦЕ: Вечерас се у Новом Саду завршава 18. фестивал вина

Фото: Слободан Бајић

На највећем винском догађају у години, посетиоци су поред производа домаћих и винарија из региона, имали прилику да дегустирају и квалитетне ракије, домаћи виски, разне ликере и да уживају у богатој гастрономској понуди, где су највише пажње привлачили разни сиреви, кулен и шунка али и најлепши војвођански колачи.

Фото: Слободан Бајић

 

- Веома смо задовољни одзивом винара који су дошли из свих делова наше земље и региона да понуде Новосађанима своја најлепша вина на дегустацију- каже Натада Будисављевић- Радишић, директорка “Интерфеста”.- Новосадска винска публика то и те како зна да цени што се може приметити по самом  броју посетилаца великом интересовању за вино.

Управо су то и разлози због којих је Интерфест највећи вински фестивал у Србији. Интеракција између произвођача и крајњих конзумената је најважнији путоказ произвођачима у креирању вина, док са друге стране, посетиоци фестивала у непосредном разговору са произвођачима проширују своја знања о вину и винској култури.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)