ЗАБРАНА ПЛОВИДБЕ НА ТИСИ КОД ТИТЕЛА: У току вежба јединица Речне Флотиле

Љ. П.

11. 06. 2021. у 13:14

ЗБОГ извођења вежбе гађања циљева на копну и води бродским артиљеријским наоружањем јединица Речне Флотиле, на привременом полигону “Тител”, забрањена је свака пловидба, као и присуство свим пловним објектима и учесницима у пловидби на потезу реке Тисе од ПКМ 08 до ПКМ 25 (у реону насељеног места Тител) од 11. до 19. јуна у временском периоду од 5 до 15 часова, саопштила је Лучка капетанија Тител.

ЗАБРАНА ПЛОВИДБЕ НА ТИСИ КОД ТИТЕЛА: У току вежба јединица Речне Флотиле

Фото: Општина Тител

У саопштењу се наводи да се о овој забрани обавештавају заповедници и старешине пловила, предузећа речног саобраћаја и водопривреде, надлежни органи и организације и остали заинтересовани учесници .

У време забране пловидбе, како се даље наводи, бродови и сви остали учесници у пловидби дужни су да се придржавају одредаба овог саопштења. Забрана пловидбе биће објављена истицањем знака забране “А.1.” за прекид, и истицањем знака “Е.1.” за почетак пловидбе осталих учесника у пловидби.

- Сваки прекршај одредаба овог саопштења сматраће се прекршајем унутрашње пловидбе и казниће се по Закону о пловидби и лукама на унутрашњим водама – истиче се у саопштењу Лучке капетаније Тител објављеном на сајту општине Тител.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)