ПРЕВАРА ЗВАНА КОНЦЕПТУАЛНА ПОЛИТИКА: Не познају никог на Телепу а кандидовали се за МЗ

Novosti online

11. 06. 2021. у 11:55

НОВОСАЂАНИ у недељу одлучују на изборима ко ће их заступати у месним заједницама у наредне четири године. Становници Телепа не прихватају један број кандидата, јер сматрају да је реч о људима које нико не познаје и који не знају потребе грађана, јер су се тек недавно доселили на Телеп.

ПРЕВАРА ЗВАНА КОНЦЕПТУАЛНА ПОЛИТИКА: Не познају никог на Телепу а кандидовали се за МЗ

Фото: Д. Дозет

– Поједини кандидати за три месне заједнице Братство, Јужни Телеп и Никола Тесла, у овом делу града живе мање од годину и по дана. Телепчани сумњају у њихове добре намере. Питају се како људи који су се доселили пре годину, или годину и по дана могу знати потребе староседелаца, и грађана који на Телепу живе деценијама. Ево на пример извесна Анђелија Вучуревић живи на Телепу мало дуже од годину дана, а неки Никола Вујичић доселио се такорећи јуче из Лазаревца. Шта они знају о Телепу? – каже Л. Б. (55) из МЗ Братство.

Житељи телепских месних заједница, с којима су разговарали наши новинари истичу да ниједан од кандидата који заговарају такозване концептуалне политике, не познаје стање на терену, нити су се упознали са грађанима чија права и потребе наводно желе да заступају.

– Присталице концептуалних политика јавно су против дођоша. А овамо, они, који немају појма шта су наше стварне потребе желе да буду наши заступници. Концептуалне политике су заправо фарса и параван. Нема ту никаквог концептуализма. Они месне заједнице виде као начин да оснаже политичке странке које се крију иза њих, а које из страха од потпуног дебакла и тоталног пораза, наводно бојкотују изборе. Није њихова идеја да помогну Телепу, већ да помогну себи и својим политичким менторима и финансијерима, Ђиласу и Шолаку и њима сличнима, који желе да се изокола инфилтрирају међу обичне људе и да нам онда они одлучују о судбини, јер су свсни да би ако би наступили под својим именом доживели потпуни фијаско – каже З. Г. (64) из МЗ Никола Тесла.

нсузиво.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)